Великобритания отменя ограничението върху размера на бонусите на банкерите, за

...
 
Великобритания отменя ограничението върху размера на бонусите на банкерите, за
Коментари Харесай

Великобритания отменя ограничението върху размера на бонусите на банкерите

 

Англия анулира ограничаването върху размера на бонусите на банкерите, с цел да ускори привлекателността си като финансов център, постановиха финансови регулатори, представени от ДПА.

Англия анулира ограничаването върху размера на бонусите

Решението ще отстрани тавана за годишните хонорари от края на октомври.

Действащите сега правила лимитират бонусите

Действащите сега правила лимитират бонусите до 100 % от размера на заплатите на чиновници на банки и строителни сдружения или 200 % при утвърждение от акционерите.

Разпоредбите бяха въведени от Европейски Съюз след финансовата рецесия от 2008 г

Други водещи финансови центрове отвън Европейски Съюз обаче нямат сходни тавани, което утежнява конкурентната позиция на Англия при привличането на най-хубавите гении, е открила Службата за пруденциална регулация при обзор на разпоредбите.

Таванът за бонусите бе разпознат като фактор за ограничение на трудовата подвижност

Според специалистите той има противоположния резултат. Води до повишение на заплатите, които не са обвързани с дълготрайното показване на съответната компания. По-високите хонорари не могат да бъдат понижени, в случай че на по-късен стадий бъдат открити недалновидни или непозволени дейности.

На среща с участници във финалния стадий на Международната олимпиада по финансова сигурност съветският президент Владимир Путин сподели: „ Светът последователно се освобождава от диктатурата на подобен финансово-икономически модел, чиято цел е единствено да кара хората в задължения, в иго, трансформира ги в стопански колонии и ги лишава от запаси за развиване. цели райони на света. ” Това написа анализаторът Владимир Прохватилов за eлектронното издание Fondsk.ru.

Още вести четете в категория Бизнес.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР